André Kuipers lanceert Future Fuels

Astronaut André Kuipers heeft zaterdag 4 februari 2017 de officiële lancering verricht van Future Fuels en de bijbehorende duurzame dieselbrandstoffen Ssynfuel+ en de Eco2fuel(+)-productenlijn. De lancering vond plaats op Nederlands eerste duurzame brandstoffendepot van strategische partner Calpam SMD Olie, gevestigd in Gorinchem.

Revolutie op het gebied van dieselbrandstoffen
Dankzij de introductie van de producten van Future Fuels kunnen bedrijven onder andere hun CO2-uitstoot reduceren tot bijna 90%. Future Fuels veroorzaakt hiermee een ware revolutie op het gebied van dieselbrandstoffen.

Lancering
De lancering vond plaats op een rondvaartboot, welke behoort tot de vloot van rederij Zilvermeeuw. Het schip vaart op Ssynfuel+. Dit is de eerste en enige fossielvrije diesel op synthetische basis. Het was aan André Kuipers de eer om samen met Germ Wiersma, directeur van Future Fuels Wholesale BV, de eerste tankbeurt te verrichten.

“Prachtige producten”, reageerde Kuipers enthousiast op de lancering. “We hebben een mooie planeet en die willen we ook voor de volgende generaties behouden. Dan heb je bedrijven als Future Fuels zeker nodig. Daarom vind ik het geweldig dat ik deze opening mag verzorgen.”

André Kuipers verricht samen met directeur Germ Wiersma de officiële lancering van Future Fuels door symbolisch het schip Zilvermeeuw 2 vol te tanken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Voorafgaand aan de openingshandeling gaf Kuipers een lezing over de thema’s ‘Energie en de toekomst’ en ‘Duurzaamheid’. Onderwerpen die naadloos aansluiten bij onze missie en visie. “Ook wij willen graag meewerken aan een schone toekomst met duurzame dieselbrandstoffen”, vertelt Harold de Wit, mede-eigenaar van Oliehandel Koper. “Geweldig dat we nu deze mooie kans krijgen door samen te werken. Veel van onze klanten zullen gaan profiteren van de producten van Future Fuels, want ook zij zien in dat er wat moet gebeuren.”

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden de producten van Future Fuels oplossingen. Zo is Ssynfuel+ fossielvrij, CO2-reducerend, emissiearm, biologisch afbreekbaar, afvalverminderend en het hele jaar door winterbestendig. Ssynfuel+ wordt volledig geproduceerd uit herwinbare en duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvaloliën. Deze oliën hebben eerst hun toepassing gehad in de voedselbereiding. De afvalproducten, die hiervan overblijven en afgevoerd moeten worden, zet Future Fuels om in duurzame dieselbrandstoffen op synthetische basis.

Schonere toekomst
Oliehandel Koper is dealer en distributeur van de duurzame productenlijn in Noord-Holland. De lancering is een mooi begin van een schonere toekomst met duurzame dieselbrandstoffen.

Informatie
Wilt u meer informatie over Future Fuels of een advies over de mogelijkheden van deze duurzame producten voor uw bedrijf? Wij informeren u geheel vrijblijvend. Neem contact op via info@oliehandelkoper.nl of tel:0228-541414. Wij helpen u graag!